Syksyn 2020 partio toimintaan ilmoittautuminen 12.8.2020


Uusillepartiotoiminnasta kiinnostuville on infotilaisuus keskiviikkona 12. elokuuta kello 17.30 Siilinjärven srktalon pienessä salissa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti partion asiointipalvelun kautta.

Vanhat partiolaiset ilmoittautuvat sähköisesti Kuksan asiointipalvelun kautta asiointi.partio.fi . Asiointipalvelussa tapahtumat kohdassa on tätä varten luotu ’tapahtuma’ KuKu Jatkavien ilmoittautuminen 2020S-2021K. Ilmoittautuminen on auki 7.8. saakka (jäsenmaksun eräpäivä on myös 7.8.2020). 
Sähköisesti ilmoittautuneilla ja jäsenmaksun maksaneilla on etusija ryhmiä muodostettaessa.

Mikäli et jatka tai lapsesi ei jatka partiotoimintaa, käy tekemässä eroanomus asiointipalvelussa asiointi.partio.fi .


Toimintarikasta partiovuotta!

OlliH
lippukunnanjohtaja