Kulukijoiden joulunaika

Marraskuu vaihtuu pian joulukuuksi, ja joulunodotus käynnistyy virallisesti! Ensimmäinen joulukuun tapahtuma on itsenäisyyspäivänä 6.12, jolloin uudet kulukijat sekä ikäryhmää vaihtaneet voivat tulla antamaan ikäryhmänsä partiolupauksen! Tilaisuus järjestetään Siilinjärven kirkossa. Lupauksenantotilaisuus alkaa klo 12.00, mutta paikalla tulisi olla viimeistään klo 11.45. Paikalle voi kuitenkin halutessaan tulla jo klo 11.00, jolloin alkaa hernekeitto-, ja kahvitarjoilu seurakuntatalon pihalla. Lupauksenantajille tulisi olla partioasu tai siisti, hillitynvärinen (sininen/tumma) asu, sekä ehdottomasti partiohuivi.

Kulukijoiden perinteinen puurojuhla järjestetään Ruokoniemessä 12.12. klo 14 eteenpäin. Juhlaan ovat tervetulleet kaikki partioperheet. Luvassa on pientä ohjelmaa, puuroateria sekä kahvitarjoilu. Tilaisuus järjestetään kokonaan ulkona koronatilanteen vuoksi, joten pukeutukaa lämpimästi. Ilmoittautuminen puurojuhlaan tapahtuu Kuksasta tai alla olevan linkin kautta 10.12. mennessä.

Ilmoittaudu puurojuhlaan tästä
(yksi ilmoittautuminen/partioperhe, ilmoittautumisessa kerätään tiedot osallistujamäärästä/perhe).