Historiallinen valokuva-albumi

HUOMIO HUOMIO! Kaikki uudet, ja etenkin vanhat Kulukijat.

Löytyykö sinulta kuvia Kuilun Kulkijoiden, Kuilun tyttöjen ja Kuilun poikien toiminnasta historian varrelta? Onko (iso)vanhemmillasi kerääntynyt valokuvia partiosta ullakon laatikoihin? Täyttyykö tietokoneen kovalevy upeista partiomuistoista?

Kuilun Kulkijat täyttää ensi vuonna 30 vuotta, ja Siilinjärveläinen partiotoiminta muutaman vuoden kuluttua 80 vuotta. Keräämme kuvia Siilinjärven partiotoiminnasta kuva-albumeihin eri vuosikymmeniltä, jotta voimme konkreettisesti muistaa tätä historiaa. Jos sinulta löytyy kuvia joita olet valmis lahjoittamaan joko fyysisessä tai digitaalisessa muodossa, ota yhteyttä Henryyn sähköpostitse henrykataja@gmail.com.

Ohessa lisäohjeita:

  • Kuvia otetaan vastaan koko Kulukijoiden historian ajalta 1940- luvulta aina 2020-luvulle asti.
  • Varmistathan, että kuvissa esiintyville henkilöille käy kuvan käyttäminen valokuva-albumissa, jos mahdollista.
  • Kerro kuvan ottovuosi, tai arvio siitä jos tarkaa vuosilukua ei ole tiedossa.
  • Voit kertoa myös kontekstia kuviin liittyen. Mitä kuvassa tapahtuu? Liittyykö kuvaan jokin tarina? Ketkä kuvassa ovat ja missä?
  • Lähetä digikuvat suoraan sähköpostiin mahdollisimman hyvälaatuisena.
  • laita sähköpostilla viestiä fyysisistä kuvista, joita voisi käyttää albumissa. Sovitaan kuvien hakemisesta.
  • HUOM! jos haluat pitää alkuperäiset fyysiset kuvat itselläsi, voidaan sopia, että kuvat digitoidaan, minkä jälkeen alkuperäiset kuvat palautetaan omistajalle.

Ole mukana rakentamassa visuaalista yhteyttä menneisyyteen! Haluamme luoda albumin, joka on täynnä historiaa, henkilökohtaisia muistoja, upeita partiokokemuksia ja kauniita hetkiä tärkeiden ihmisten kanssa. Kiitos paljon jo kaikille etukäteen, toivottavasti saamme mahdollisimman paljon kuvia mukaan!