Kulkijoiden kevään 2022 toiminta alkaa

kukulogo

Kuilun Kulkijoiden toiminta on alkanut, ryhmien kokoontumisajat ja retkien tiedot löytyvät Ryhmät ja retket-sivulta.

Tarkempia tietoja Kevään toiminnasta Kevättiedotteessa.

Partiotoimintaa pyritään järjestämään lähes normaaliin tapaan, alueellinen koronatilanne ja annetut rajoitukset sekä hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioiden. Koska koronavirusta liikkuu yhä, on tärkeää toimia partiossakin mahdollisimman turvallisesti ja turhia kontakteja välttäen. Varmistathan, että partioon saavutaan aina terveenä. Kädet pestään tai desinfioidaan aina kokoontumisen aluksi. Mikäli tilanne muuttuu, ohjeistamme partiotoimintaan vaikuttavista muutoksista tarpeen mukaan. 


Iku-Turso ’22 – Lippukunnan talviretki’22

Lippukunnan talviretki ’22 on seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla 8.-10.4.2022, sekä sudenpennuilla ja perhepartiolaisilla 9.-10.4.2022 Ruokoniemen leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen päättyy 1.4.2022. Muutokset mahdollisia koronatilanteen mukaan.

Ilmoittautumislinkit:
Sudenpentujen ilmoittautuminen
Seikkailijat ja Tarpojat ilmoittautuminen
Johtajat ja Aikuiset ilmoittautuminen
Perhepartio (Lapset)

Lisätietoja Retken vastuuhenkilöltä: Pinja Karppinen (050 351 5084) 


LIPPUKUNTALEIRI 17.-20.6.2022, RUOKONIEMI

Kuilun Kulkijoiden oma kesäleiri järjestetään Ruokoniemen leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti niille ikäkausille ja yksittäisille partiolaisille, jotka eivät pääse, joiden ei ole mahdollista lähteä Kajo-finnjamboreelle leiriläisiksi. 

Ilmoittautuminen lippukuntaleirille päättyy 30.4.2022.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 1.-29.5.2022 (+15 € jälki-ilmoittautumismaksu). 

Lisätietoja voi kysyä Teija Vinniltä (040 703 6416).