Kuilun Kulkijat täyttää 30 vuotta

Kuilun Kulkijat täyttää tänään 30 vuotta! Kuukausia kestäneiden neuvottelujen jälkeen perjantaina 13.3.1992 pidettiin Kuilun Tyttöjen ja Kuilun Poikien vuosikokoukset, joissa päätettiin lippukuntien yhdistämisestä. Kokoukset alkoivat erikseen, kunnes aloitettiin yhdistymiskokous, missä sovittiin Kuilun Poikien lakkauttamisesta ja sulauttamisesta osaksi Kuilun Tyttöjä, Kuilun Tyttöjen nimen muuttamisesta Kuilun Kulkijoiksi ja toiminnan muuttamisesta sovitunlaiseksi. Siitä päivästä sai alkunsa Kuilun Kulkijat, rakas lippukuntamme.

KuKu 30v – juhlat

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita juhlimaan Kulkijoiden 30v syntymäpäiviä Yrjönpäivänjuhlan yhteydessä 24.4. Juhla alkaa seurakuntatalon isossa salissa klo 16.00. Juhlassa luvassa yhdessäolon ja herkuttelun lisäksi huikeita esiintyjiä!

Kuvakirja KuKun historiasta

Lippukunnan ja Siilinjärven partiohistoriaa ikuistamaan ja jakamaan on tehty kuvakirjahistoriikki, jonka voi ennakkotilata tästä päivästä lähtien alla olevan linkin kautta. Kirja kertoo valokuvien avulla toiminnasta vuosien varrelta ja siitä, kuinka lippukunnastamme muodostui sellainen kuin se tänä päivänä on. Kirja maksaa 35€. Kirjan hinnalla katetaan painokuluja, ja mahdollinen ylijäämä käytetään siilinjärveläisen partiotoiminnan hyväksi. Kirjaa tulee olemaan tarjolla rajattu painos, joten varmista se itsellesi ennakkotilaamalla!

Klikkaa tästä tilaamaan!