Kulukijoiden kevään 2022 toiminta alkaa

Kuilun Kulkijoiden toiminta on alkanut, ryhmien kokoontumisajat ja retkien tiedot löytyvät Ryhmät ja retket-sivulta.

Tarkempia tietoja Kevään toiminnasta Kevättiedotteessa.

Lippukunnan talviretki Iku-Turso ’22 on seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla 8.-10.4.2022, sekä sudenpennuilla ja perhepartiolaisilla 9.-10.4.2022 Ruokoniemen leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen päättyy 1.4.2022.

Kuilun Kulkijoiden oma kesäleiri Lyyskä ’22 järjestetään 17.-20.6.2022 Ruokoniemen leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti niille ikäkausille ja yksittäisille partiolaisille, jotka eivät pääse, tai joiden ei ole mahdollista lähteä Kajo-finnjamboreelle leiriläisiksi. Ilmoittautuminen lippukuntaleirille päättyy 30.4.2022. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 1.-29.5.2022 (+15 € jälki-ilmoittautumismaksu).

Lue lippukunnan kevätkauden retkistä ja leireistä tarkemmin sekä hae retkikirjeet Ryhmät ja retket – sivulta.

Partiotoimintaa pyritään järjestämään lähes normaaliin tapaan, alueellinen koronatilanne ja annetut rajoitukset sekä hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioiden. Koska koronavirusta liikkuu yhä, on tärkeää toimia partiossakin mahdollisimman turvallisesti ja turhia kontakteja välttäen. Varmistathan, että partioon saavutaan aina terveenä. Kädet pestään tai desinfioidaan aina kokoontumisen aluksi. Mikäli tilanne muuttuu, ohjeistamme partiotoimintaan vaikuttavista muutoksista tarpeen mukaan.