Kulukijoiden syksyn 2022 toiminta alkanut

Kuilun Kulkijoiden toiminta on alkanut, ryhmien kokoontumisajat ja retkien tiedot löytyvät Ryhmät ja retket-sivulta.

Tarkempia tietoja syksyn toiminnasta löydät Syystiedotteesta.

Korjauksia syystiedotteeseen

Huomioithan seuraavat korjaukset syystiedotteeseen:

1. Epähuomiossa tiedotteeseen on jäänyt vanhat retkien hinnat.
Korjattava kappale:
Jokaisen lauman tavoitteena on syyskaudella tehdä vähintään yksi päiväretki. Seikkailijaryhmien tavoitteena on tehdä vähintään yksi yhden yön retki. Tarpojat tekevät kahden yön retken. Retket tehdään pääsääntöisesti lippukunnan Särkijärven kämpälle (Särkkärille). Retken hinta on 20 euroa päiväretki, 25 euroa yksi yö ja 32 euroa kaksi yötä.

Korjaus:
Jokaisen lauman tavoitteena on syyskaudella tehdä vähintään yksi päiväretki. Seikkailijaryhmien tavoitteena on tehdä vähintään yksi yhden yön retki. Tarpojat tekevät kahden yön retken. Retket tehdään pääsääntöisesti lippukunnan Särkijärven kämpälle (Särkkärille). Retken hinta on 23 euroa päiväretki, 28 euroa yksi yö ja 35 euroa kaksi yötä.

2. Epähuomiossa retken viimeinen ilmoittautumispäivä on virheellinen.
Korjattava kappale:
Torstaisin klo 18:15-19:15 Siilinjärvellä kokoontuvan Mari Hoffrenin, Erika Rovan ja Virve Suoaron sudenpentulauman retki on 18.9.2022. Ilmoittautuminen päättyy 11.9.2022.

Korjaus:
Torstaisin klo 18:15-19:15 Siilinjärvellä kokoontuvan Mari Hoffrenin, Erika Rovan ja Virve Suoaron sudenpentulauman retki on 18.9.2022. Ilmoittautuminen päättyy 9.9.2022.

Retkien ilmoittautuminen päättyy retkeä edeltävän viikon perjantaina, jälki-ilmoittautuminen (+15 euroa) on auki retkeä edeltävään torstaihin saakka.

Syysretki Ryminä ’22

Lippukunnan syysretki Ryminä ’22 on seikkailijoilla, tarpojilla ja johtajilla 28.-30.10.2022 sekä sudenpennuilla ja perhepartiolaisilla 29.-30.10.2022. Syysretki suuntautuu lippukunnan kämpälle Kehvon Särkijärvelle. Syysretken osallistumismaksu sisältyy lippukunnan jäsenmaksuun, eli osallistumismaksu ei rajoita kenenkään osallistumista. Ilmoittautuminen syysretkelle päättyy perjantaina 21.10.2021. Tarkemmat tiedot retkestä ja linkit ilmoittautumiseen löytyvätlöytyvät Ryhmät ja retket-sivulta. Retkelle voi ilmoittautua myös asiointipalvelun tapahtumat-välilehdeltä löytyvästä linkistä. Huom. Valitsethan oikean ikäkauden! Retkelle avuksi tulevat huoltajat ilmoittautuvat Johtajat ja aikuiset -linkistä.

Muita huomioita

Huomioithan, että
– paperilaskut muuttuivat maksullisiksi 1.1.2022 alkaen, maksu 2,90 euroa/lasku.
Kukasassa voi valita lippukunnan lähettämien laskujen laskutustavaksi sähköpostilaskun, joka on maksuton.
– sairaustapauksissa peruttu retki/leiri/tapahtuma laskutetaan normaalisti osallistujalta/huoltajalta. Osallistumismaksu on mahdollista hakea takaisin omasta/partiovakuutuksesta vakuutusehtojen mukaan.
Lisätietoja partiovakuutuksesta: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/