Syyskauden alku ja ilmoittautuminen

  Helteistä heinäkuuta kaikille KuKulaisille tai partiotoimintaan mukaan haluaville!

  Syyskausi alkaa viikolla 33. Tiedot ryhmien kokoontumispäivistä tiedotetaan 13.8. aikana nettisivuilla, jos siihen on annettu lupa erillisen lupakyselyn kautta. Jos et ole vielä täyttänyt lupakyselyä, se löytyy Kuksasta ja tästä linkistä.

  Jatkavien Kulukijoiden ilmoittautuminen

  Jos olet jo ennestään lippukunnan toiminnassa mukana, muista ilmoittautua mukaan jatkavaksi kuksassa tällä lomakkeella heinäkuun loppuun mennessä. Ilmoittautumisissa priorisoimme jatkavia partiolaisia, ja elokuusta alkaen otamme vastaan myös uusia ilmoittautujia. Tämän vuoksi tarvitsemme tiedon siitä, kuinka moni nykyisistä Kulukijoista jatkaa toiminnassamme. Vain ilmoittautumalla jatkavaksi voit varmistaa paikan tulevalla kaudella.

  Uusien Kulukijoiden ilmoittautuminen

  Otamme elokuusta lähtien vastaan uusien Kulukijoiden ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen tehdään netissä partion asiointipalvelussa. Tutustu tarkemmin ilmoittautumisohjeisiin Ilmoittaudu mukaan – välilehdellä. Pidämme myös uusille partiolaisille infotilaisuuden torstaina 10.8. klo 18 Siilinjärven seurakuntatalon Kastesalissa (ent. pieni sali). Tilaisuudessa pääset jo tutustumaan partiotoimintaan ja johtajiin, sekä kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Autamme myös ilmoittautumislomakkeen täytössä.